A.Šenoe 37, Mala Gorica, Hrvatska

+00385-1-332-88-88

Sredstvo za pranje posuđa

Učinkovito otapa i uklanja masnoću, čisti prljavštine i ostavlja visoki sjaj, ne oštećuje površine, siguran za pranje bočica, duda i posuđa za bebe i djecu.

Ekološki deterdžent za čišćenje i odmašćivanje svih vrsta površina

Sredstvo za pranje posuđa s pjenom je tehnološki inovativna, prirodna formula na bazi aktiviranih iona sigurna za kućanstvo, djecu i životinje, a učinkovita za uklanjanje nečistoće s posuđa i kuhinjskih površina, te čišćenje cjelokupnog kućanstva. Snažno djeluje na razgradnju nečistoća i tvrdokornih masnoća. Neotrovna formula idealna je za pranje bočica, duda i posuđa za bebe i djecu. Neabrazivnog djelovanja, preporučuje se za čišćenje osjetljivih površina. Obogaćeno eteričnim uljem limuna ostavlja ugodan, svjež miris u prostoru.

 

 

Sastojci: aktivirana ionska otopina (99,75% voda, natrijev hidroksid <0,1%, natrijev klorid), eterično ulje limuna, pH 11-13

UPOTSTVO ZA UPORABU:

Poprskati po površinama ili posuđu te pustiti 1 do 2 minute da djeluje na razgradnju prljavštine ili masnoće. Isprati vodom. Idealno i za pripremu tople otopine za pranje većih površina u omjeru 1dcl na 1l vode. Površine prebrisati, isprati pjenu vodom te posušiti krpom.

upute